|
|
Lån  


 
Find andelslejlighed
Hvor kan jeg finde ledige andelsboliger?. Der er flere muligheder for at finde ledige andelsboliger. Nedenfor listes en række måder, hvor på man kan finde andelsboliger i Danmark.

Internettet
Internettet er en god måde at finde ledige andelsboliger, det giver god mulighed for at søge andelslejligheder, som opfylder de krav man har, nemt og hurtigt. Samtidig er det nemt at sammenligne de forskellige lejligheder.

Ejendomsmægler
En anden måde er at kontakt en ejendomsmægler, i det område hvor man søger en lejlighed. De senere år er andelslejligheder steget meget i pris. Derfor vælger flere og flere andelshavere at sælger deres andelsbolig igennem ejendomsmægler, fordi dem på venteliste ikke vil give den høje pris.

Kontakt andelsboligforeningerne
Mange andelsboligforeninger har en venteliste til deres andelsboliger, som man kan blive skrevet op til. Ventelister bliver ikke brugt så meget mere. Ofte er andelsprisen så høj at personerne på ventlisten ikke har lyst og råd til at overtage lejligheden.

Avisen
Se boligannoncer i boligsektionen i de større lokale aviser.

Kategorier på sider:

Boligportaler Pris p andel Bolig diverse Forsikringstilbud Ln til andelslejlighed Kampagnetilbud Andelsbolig Gode rd om andelslejligheder Tilbud Fr du kber andelslejlighed Salg af andelslejlighed Andelsboligforening Andelskrone Find andelslejlighed


 Du er her: Andelslejlighed - Netannoncer Andelslejlighed -